);

Mies ajatusten takana

Mies ajatusten takana

Olen kahden ihanan lapsen isä, mies rakkaalle vaimolleni, ikuisesti utelias ja mielenkiintoisia haasteita janoava liiketoiminnan ammattilainen vahvalla IT-taustalla.

Olen kiinnostunut monista asioista, mutta tämän tulevaisuudenjohtaja.fi -blogin sisällön pyrin rajaamaan siihen matkaan, joka johtaa kohti ammatillisia unelmia ja tavoitteita. Suurin unelma ja tavoite on nousta Suomen arvostetuimpien johtajien joukkoon ja olla osaltaan mukana uudenlaisen johtajuuden syntytarinassa.

Niitä unelmia ja (osa)tavoitteita on monia ja joskus ne muuttuvat, tarkentuvat tai jopa vaihtuvat matkan varrella. Blogin alkumetreillä syksyllä 2018 niitä olivat olivat esimerkiksi, se että voisin olla joku päivä esimerkiksi Jukka Jalosen veroinen valmentava johtaja. Yhtä osaava ja menestynyt liikemies ja yritysvalmentaja kuin Jari Sarasvuo. Peloton ja rohkea yrittäjä kuin Jaajo Linnonmaa. Jopa niin uskottava keulakuva yritykselle kuin Mikko Hyppönen, tai yhtä sujuvasanainen esiintyjä ja puhuja kuten Henkka Hyppönen.

Toivotan kaikki halukkaat tervetulleeksi mukaani matkalle!