);

ROI of not giving a fuck!

Viime perjantaina vietettiin päivä Tampere Business Meetissä (TBM), jonka ajankohtaisina teemoina olivat sosial selling ja henkilöbrändäys. Tämä blogikirjoitus on ensimmäiseni omalla nimelläni ja tässä omassa julkaisukanavassani. Tämä on todiste siitä, että TBM:n päivän puhujien viesti meni perille ja haaste on otettu vastaan, eikä lykätty tätäkään asiaa enää tulevaisuuteen. Eli nyt ei mietitä yhtään mitä muut ovat mieltä ja voinko mä sanoa näin, tai julkaista omia ajatuksia internetissä. Tottakai mä voin! Eikä mun pidä liikaa välittää siitä mitä muut on mieltä.

Väittäisin, että IRL (in real life) mä en kyllä ihan kauheasti välitä, että mitä muut musta ajattelee. Mutta näin internetissä tää on olevinaan jotenkin huomattavasti vaikeampaa, ehkä tääkin helpottaa ajan myötä.

Mikä siinä on niin vaikeaa?

Isoin haaste ja kynnys tämän internetissä aktivoitumisen aloittamiselle on ollut itselläni se, että mistä mä sitten julkaisen ja miten mä tuon itseäni ja omaa osaamistani esille täällä parhaalla mahdollisella tavalla? Mitä jos mun kirjoitus ei tuotakaan lisäarvoa lukijan elämään tai ei toimi suurena inspiraationa kaikille, jotka ovat ehkä aikaisemmassa vaiheessa omaa elämänpolkuaan kuin mitä itse olen? Onko sillä väliä? Ehkä mun ei vaan pidä välittää siitäkään.

Mistä aloitan?

Ehkä tätä pitää lähteä purkamaan ensin siitä, että miksi mä ylipäätään haluaisin tuoda itseäni ja osaamistani muiden tietoisuuteen? Tää on helppo! Tietysti siksi, että pääsisin tulevaisuudessa tekemän entistä enemmän sellaisia asioita, joista mä itse pidän ja joiden tekemisen kautta saan hyvän fiiliksen ja tunnen eläväni ja jotka ennen kaikkea vievät eteenpäin uusien mielenkiintoisten haasteiden pariin.

No mitä mä sitten haluan tehdä ja miten siitä kannattaisi kertoa täällä? Kokeillaanpa, että miten tämä istahtaisi juuri artistiuransa paketoineen Cheekin hittibiisin sanoituksiin:

Meinaan kaikki enkat rikkoo

Rullaa kunnes renkaat irtoo

Tänä vuonna opiskelen taas uutta

Lehdet vertaa Alahuhtaan

Headhunterit haluu signaa mut ties minkä nimen alle

Teen tän duunin nyt, hei pitäkää ideanne

En tee mitään mistä en kunnolla halua tietää

Nää johtajaduunit ja hallituspaikat ne on tulossa vielä

Duunaan mitä haluun duunaa, haluutte mut pian mukaan kamaritoimintaan

Mä pyöritän kohta Tamperetta jo muutenkin, joten kutsua tänne, kiitos vaan!

Kyllähän se siihen istahti, ainakin kohtalaisesti, vaikka itse sanonkin. Vai mitä? Eiköhän siinä tullut tärkeimmät kerrottua tältä erää. Jatkoa seurannee tuonnempana. Nyt pistetään tämä julki ja jäädään odottamaan, että mitä ne oikein siellä internetissä sanovat, eikä välitetä siitä yhtään.

P.S. Blogikirjoituksen otsikko on lainattu ASUA Groupin Markus Koskisen ja Jarno Hämäläisen loistavasta esityksestä TBM:ssä.